Blatníky

Blatníky nepatří mezi povinnou výbavu koloběžky. Pokud ovšem občas počítáte s jízdou při dešti nebo po něm, stanou se velmi užitečným doplňkem. Navíc dotvoří celkový design tohoto úžasného dopravního prostředku. Pokud se vydáváte na delší trasy a potřebujete dostatek brašen na koloběžku, některé z nich se montují přímo na blatník, takže se bez něj neobejdete.

Sestavte si vlastní koloběžku i s blatníky

Přední i zadní, plastové nebo ze slitin hliníku. Stačí si vybrat. Ne všechny blatníky na koloběžku KOSTKA jsou však vhodné pro všechny typy – zorientujte se v naší tabulce. Každopádně konstrukce blatníků na koloběžku se liší od blatníků na kolo. V nabídce e-shopu najdete i další doplňky, díky nimž bude jízda na koloběžce ještě příjemnější a bezpečnější. Mrkněte třeba na košíky a lahve, cyklocomputery, a rozhodně nezapomeňte na bezpečnostní prvky.

Blatníky na koloběžku musí odpovídat průměru vašeho kola

Aby blatníky na koloběžce správně sedly, musí odpovídat průměru vašeho kola. Dětské koloběžky mívají méně než 20 palců, ty největší pak 28 palců. Blatníky se snažíme označovat tak, aby pro vás jejich výběr byl co nejjednodušší.

Pokud si s výběrem blatníku nebudete vědět rady, koukněte na naši chytrou tabulku blatníků, kde si v souvislosti s vašim modelem budete schopni zvolit vhodný blatník pro vaši koloběžku.

Tabulka blatníků

K dispozici je 38 produktů.

Zobrazeno 1-12 o 38 položek

Aktivní filtry

Registrace nového účtu

Už u nás máte účet?
Místo toho se přihlásit Nebo Obnovit heslo