Nová vizuální identita, stejná vize.

person Autor: KOSTKA - kolobka list Kde: Novinky z KOSTKY Kdy: favorite Počet zobrazení: 1312

Na Vánoce 2023 jsme oslavili 25 let výroby koloběžek, což představuje další milník v historii naší společnosti. K tomuto výročí tak přinášíme změnu ve vizuální identitě, ze které jsme nadšeni. I přes změnu loga zůstává naše vize neotřesitelná – stále se zavazujeme k poskytování špičkových služeb a produktů, které přinášejí hodnotu všem našim zákazníkům, kteří v nás vloží důvěru.

Nové produkty

Při prohlížení vizuálních návrhů nových produktů, které chystáme a které jsou plánovány nejen pro letošek, ale i pro následující roky, jsme si uvědomili, že si tyto produkty zaslouží nejen nový konstrukční a designový návrh, ale také novou vizuální podobu.

Na nové vizuální identitě jsme pracovali více než rok a nechávali jsme si spoustu času, aby výsledná podoba odpovídala našemu dalšímu směřování a mohla být nedílnou součástí nejen našich výrobků, ale také našich srdcí.

Proměna v čase

I když se loučíme se starým logem, na naší cestě nás provázelo opravdu dlouho a bylo nedílnou součástí našeho společného příběhu. Myšlenka změny loga putovala v našich hlavách neustále, periodicky se vracela a odcházela. Před více než rokem jsme si však řekli, že už opravdu nastal ten pravý čas na změnu.

Nahrazování starého loga bude postupné, a tak se nějaký čas budeme těšit s oběma vizuálními podobami zároveň. Nové logo se nejprve objeví na nových produktech a nejnovější generaci koloběžek, poté se postupně bude propisovat napříč našimi výrobky.

Slovo závěrem

Jsme přesvědčeni, že nové logo bude stejně úspěšné jako to staré a pomůže nám vstoupit do nové dekády. Naše výrobky nesou naše příjmení, a věřte, že to je ten největší závazek. Jsme nadšení z nové vizuální podoby a těšíme se, až vám budeme moci představit produkty, na kterých již dlouho pracujeme.

Marek & Marek Kostkovi

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

Registrace nového účtu

Už u nás máte účet?
Místo toho se přihlásit Nebo Obnovit heslo