Objevujte koloběžkové trasy s Průvodcem koloběhu!

person Autor: KOSTKA HQ list Kde: Lifestyle a akce Kdy: favorite Počet zobrazení: 3038

Milí současní i budoucí koloběžkáři,

S radostí oznamujeme vznik nového projektu s názvem Průvodce koloběhem, kde jsme se stali generálním partnerem. Jedná se o portál zaměřující se na trasy pro koloběžky, tipy na výlety a základní informace spojené s jízdou a vybavením pro koloběžky.

Logo Průvodce koloběhem

Za tímto projektem stojí Bohumil Bílek a jeho tým. Jak už to tak bývá, Bóža se jednoho krásného dne rozhodl pořídit si koloběžku a zamiloval se do ní, tak jako většina. Protože je však také nadšený „turista“ a trasér, jednoho dne se rozhodl, že všechny své popsané trasy poskytne široké veřejnosti. Když nás kontaktoval s možností zapojit se do tohoto projektu, neváhali jsme. Samozřejmě tak jednoduché to nebylo, ale je to vlastně to nejpodstatnější. Více informací o tom, jak to celé vzniklo si můžete přečist přímo na webu Průvodce koloběhem.

Bóža s kolobkou

Nejdůležitější zpráva však je, že tento portál poskytuje trasy přímo určené pro koloběžky, které byly reálně „projeté“ a zdokumentované. K dispozici je tak vždy celá trasa v dané lokalitě ke stažení do vaší navigace nebo telefonu, včetně detailního popisu, fotek, zajímavostí a obtížnosti. Vy se tak můžete vypravit na skvělý výlet a budete vědět co vás přesně čeká a objevovat tak krásy všech koutů nejen České republiky, ale i zahraničí, a to bez nutnosti složitě plánovat a ztrácet tak drahocenný čas, který si můžete užívat jinak. V současnosti se jedná o trasy, které vedou přes zajímavá místa a střídají se různé povrchy. Tento „balík“ tras se I nadále rozšiřuje a postupem času se plánuje možnost zapojení dalších trasérů. Neváhejte však již nyní sdílet své zážitky s ať již doporučených nebo vašich oblíbených tras na facebooku či fóru, které naleznete přímo webu. Jen tak můžeme společně sdílet své zážitky a rozvíjet tento unikátní projekt.

Mapa Průvodce koloběhem

Již nyní se jedná o největší balík tras, které lze na internetu nalézt. Ale nebojte, momentálně se mapují další skvělé tipy na výlety, které vám postupně Průvodce koloběhem bude nabízet. Rozhodně doporučujeme prostudovat celý portál a nechat se inspirovat.

Tak neváhejte a navštivte: www.pruvodcekolobehem.cz

Další informace můžete nalézt také na jejich Facebooku nebo na Instagramu: @pruvodcekolobehem
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

Registrace nového účtu

Už u nás máte účet?
Místo toho se přihlásit Nebo Obnovit heslo