Bluetooth ovladač pro vaši elektrokoloběžku

person Autor: KOSTKA HQ list Kde: Novinky z KOSTKY Kdy: favorite Počet zobrazení: 6020
Úvodní fotka - BT Ovladač pro e-KOSTKA

Bluethooth ovladač pro vaší e-Kostka koloběžku slouží k snadné změně režimů během jízdy a to během okamžiku. Přizpůsobte vaši e-Kostku vašim aktuálním požadavkům a vychutnejte si tak ještě větší synergii pohybu mezi vámi a vaší koloběžkou. Potřebujete ihned maximální výkon? Podržte tlačítko boost. Chcete brzdit a vrátit zpět vaší vynaloženou energii zpět do baterky? Použíjte tlačítko brždění rekuperací a to vše bez kabelů.


Změna režimu jízdy

Přepínejte snadno mezi režimy OFF/Pedelec a FUN a to snadno během jízdy. Ať už se chcete jen tak kochat krajinou a udržovat vaši dosaženou rychlost pomocí režimu FUN, pořádně si máknout bez motoru nebo si užívat dopomoci při odrazu v režimu Pedelec, můžete tak učinit snadno během vteřiny pomocí tohoto speciálního ovladače.


Tlačítko boost

Pokud podržíte tlačítko boost, motor vám poskytne okamžitě svůj maximální výkon.
*motor poskytuje maximální výkon pouze po omezenou dobu.


Brždění rekuperací

Chcete zpomalit a nebo zastavit a ještě získat nějakou tu vynaloženou energii. Podržte zlačítko rekuperace a motor začne brzdit a získanou energii uloží zpět do vaší baterie.


Funkce tlačítek ovladače

Funkce tlačítek na ovladači


Bez kabelů a snadno odnímatelný

Bezkabelový ovladač využívající technologii bluethooth pro bezstarostné ovládání vaší e-Kostka koloběžky. Během vteřiny lze ovladač odejmout z řídítek a můžete si ho tak vzít sebou kamkoliv aniž byste se báli o jeho odcizení.

Detail ovladače

Dlouhá výdrž na baterii

Žádné obavy BT ovladač rozhodně nemusíte nabíjet pokaždé s koloběžkou. Výdrž na baterku je vysoká, potřebu nabít vám zavčas sdělí sám pomocí barevné signalizace prostředního tlačítka.


Spárování ovladače a e-Kostka koloběžky

Ovladač při prvním použití spárujete s vaší e-koloběžkou. Při dalším používání stačí zmáčknout prostřední tlačítko a ovladač se připojí k vaší e-koloběžce automaticky.
*Ovladač se připojí pouze pokud je motor aktivní a svítí na něm dioda.

Připojení v aplikaci


Umístění na levou i pravou stranu řídítek

Chcete mít ovladač na levé či pravé straně řídítek žádný problém. Při párování v aplikaci si zvolíte vaše preference. Vyhovuje vám tlačítko boost nahoře a brždění rekuperací dole? Nebo jsou vaše preference opačné? Jednoduše otočte ovladač na vámi požadovaný směr. Kombinací nastavení při párování ovladače a umístění na řídítka si najdete tu správnou volbu, která vám bude vyhovovat.

Umístění na obou stranách řídítek

Indikační diody

Díky třem indikačním diodám můžete sledovat stav vaší baterie, výkon motoru či rychlost.
*Slouží pouze k indikativnímu zobrazení a nezobrazuje žádné absolutní hodnoty.

Popis LED


Obsah balení

  • - BT ovladač e-Kostka
  • - Držák na řídítka
  • - Nabíjecí adaptér
  • - Kabel
  • - Návod k použití



Prozkoumat BT ovladač



Detail ovladače
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

Registrace nového účtu

Už u nás máte účet?
Místo toho se přihlásit Nebo Obnovit heslo